Tsotras Travel

Η εταιρεία μας, Τσότρας Νικ. & Σια Ε.Ε., λειτουργεί από το 1985, με το διακριτό τίτλο Tsotras Travel με έδρα την Αθήνα, την Χαλκίδα & την Θήβα. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και του τουρισμού. Πιο συγκεκριμένα ειδικευόμαστε στη μεταφορά από και προς Αεροδρόμια/ Λιμάνια, στις μετακινήσεις προσωπικού και στελεχών εταιρειών, τη διοργάνωση τουριστικών/σχολικών εκδρομών αλλά και εκδρομών συλλόγων, αθλητικών ομάδων κλπ. Επίσης, μέρος της δραστηριότητάς μας είναι η έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και η διοργάνωση και διεξαγωγή συνεδρίων.

Παρακολουθώντας την ταχεία ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και των «ταξιδιών κινήτρων» (incentives), αναλαμβάνουμε από το Α ως το Ω τη διοργάνωση συνεδρίων, παρέχοντας πλήρη κάλυψη, σε όλα τα επίπεδα, των εταιρικών και των ατομικών αναγκών των πελατών μας. Το έμπειρο, ειδικευμένο προσωπικό μας, αλλά και η συνεργασία μας με άλλους επαγγελματικούς οργανισμούς στον τομέα, όπως ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, εταιρείες catering, ξεναγούς, εγγυώνται μία συνολική αντιμετώπιση του προϊόντος προς όφελος του πελάτη, ο οποίος άλλωστε αποτελεί και το κέντρο του ενδιαφέροντός μας. Σκοπός μας είναι η αρτιότητα των υπηρεσιών σε όλη την πορεία μίας εταιρικής εκδήλωσης, να μην αφορά μόνο στο τεχνικό της επίπεδο, αλλά να την μετουσιώνει σε μία ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία.

Οι υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες ταξί

Μετακινήσεις προσωπικού εταιρειών

Μετακινήσεις μαθητών

Διοργάνωση ταξιδιών αναψυχής σε Ελλάδα και εξωτερικό

Σχολικές εκδρομές

Εκδρομές πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων

Διοργάνωση εταιρικών ταξιδιών

Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο

Μεταφορές από και προς λιμάνια

Μετακινήσεις για γάμους – εκδηλώσεις – γιορτές

Έκδοση αεροπορικών – ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Ξεναγήσεις σε πόλεις και αρχαιολογικούς χώρους

Μια ιστορία επιτυχίας 65 και πλέον χρόνων

1959

Ο Αθανάσιος Τσότρας ξεκινάει την επαγγελματική του πορεία ως εισπράκτορας σε λεωφορείο που κάνει τη διαδρομή Θήβα - Άγ. Θωμάς.

1964

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει σε ένα μικρό γραφείο της οδού Πινδάρου 62 στη Θήβα, όταν ο Αθανάσιος Τσότρας αγοράζει ένα ταξί και ξεκινά να παρέχει μεταφορές σε όλη την Ελλάδα.

1965

Ψηφίζεται ο νόμος 4354/1964. Συγκεκριμένα, επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη να κατέχει μέχρι 2 άδειες ταξί, επιβάλει το χρώμα του οχήματος και κάνει την εμφάνισή της η χαρακτηριστική πινακίδα «ΤΑΞΙ» στην οροφή.

1972

Η εταιρεία μας πλέον έχει στην κατοχή της 2 Mercedes ταξί - 1 5θέσιο και 1 7θέσιο - και απέκτησε το πρώτο της λεωφορείο της ίδιας μάρκας.

1982

Η χρονιά που πλαισιώνει την εταιρεία και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Νικόλαος Τσότρας, ενώ παράλληλα αποκτώνται 2 καινούργια ταξί.

1985

Ιδρύεται η εταιρεία Τσότρας Νικ. & ΣΙΑ Ε.Ε. με τη σημερινή της μορφή και με τον διακριτό τίτλο «Tsotras Travel» με έδρα τη Θήβα. Το ίδιο έτος ιδρύεται τουριστικό γραφείο και πραγματοποιείται η αγορά του πρώτου 50θέσιου κόκκινου λεωφορείου Mercedes 302.

1987

Ιδρύεται εταιρεία ραδιοταξί με έδρα την οδό Πινδάρου 62Α ενώ παράλληλα πραγματοποιείται η αγορά 2 νέων ταξί. Είναι η χρονιά κατά την οποία ξεκινά η συνεργασία με τις εταιρείες Bayern και Winter για τη μεταφορά προσωπικού. Επιπλέον το 1987 στην οικογενειακή επιχείρηση εισέρχεται ο Γεώργιος Τσότρας.

1992

Η εταιρεία συνάπτει ειδικού βάρους συμφωνία μεταφοράς εργαζομένων με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), η οποία βρίσκεται εν ισχύ μέχρι σήμερα. Παράλληλα πραγματοποιείται η αγορά 2 νέων λεωφορείων 303 Mercedes.

2001

Η εταιρεία μας διαθέται 6 λεωφορεία στο στόλο της. Τότε πραγματοποιείται και η αγορά ενός γαλάζιου 415 Setra HD.

2008

Ξεκινάει η μεγάλη συνεργασία με το Kizikos Tours, του παραρτήματός μας στη Χαλκίδα. Αγορά 3 νέων τουριστικών λεωφορείων για μεταφορά προσωπικού ΕΑΒ, ELBISCO, GALENICA και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ.

2014

Αγορά του πρώτου λεωφορείου αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6, με στόχο τη χαμηλότερη εκπομπή ρύπων και την προστασία του περιβάλλοντος. Επεκτείνουμε τον κύκλο εργασιών μας, εισερχόμενοι στον τομέα της έκδοσης εισιτηρίων, ενώ παράλληλα ανοίγει και το δεύτερο και μεγαλύτερο γραφείο της εταιρείας στη Θήβα, στην οδό Δίρκης.

2017

Ιδρύεται στην Αθήνα το Eventify Greece, τουριστικό γραφείο διοργάνωσης συνεδρίων και events υπό τη διοίκηση της Κωνσταντίνας Τσότρα.

2023

Η εταιρεία μας έχει σήμερα στη διάθεσή της έναν στόλο που αποτελείται από 35 λεωφορεία και 8 ταξί.